Skoči na glavno vsebino Kako pripovedovanje na igriv način vključevati v družinsko življenje? Kako pripovedovanje na igriv način vključevati v družinsko življenje? – Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Kako pripovedovanje na igriv način vključevati v družinsko življenje?

18 septembra, 2023, 17:00

Event Navigation

Spodbujanje družinske pismenosti

Posoški razvojni center (enota Ljudska univerza) in Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin vas vabita na prvo delavnico v seriji Spodbujanje družinske pismenosti:
Kako pripovedovanje na igriv način vključevati v družinsko življenje?, ki se začenja v času Nacionalnega meseca skupnega branja.
plakat za delavnico pripovedovanja otrokom, ki bo v ponedeljek, 18. 9., ob 17.00 v Knjižnici Tolmin

Ste vedeli, da otroci skozi igro pripovedovanja in izmišljevanja zgodb krepijo sposobnost ubesedovanja svojih misli in idej, izpopolnjujejo besedni zaklad, se učijo spoštljive medsebojne komunikacije, izražanja čustev in reševanja konfliktov? Temu je vredno nameniti čas in pozornost tudi v družinskem okolju.

Če bi radi izvedeli več o pomenu spodbujanja pripovedovanja pri otrocih, kako se z otrokom lotiti izmišljevanja zgodb in kako jih pripovedovati drugim, se nam pridružite na brezplačni delavnici za starše, stare starše, vzgojitelje in učitelje oz. vse, ki bi radi odpotovali v svet zgodb in pripovedovanja.

Z nami bo Špela Frlic, mag. folkloristike in pripovedovalka z več kot petnajstletnimi izkušnjami na področju razvoja pripovedovanja kot pedagoškega orodja. V okviru Zavoda Divja misel vodi projekt Pravljični studio, ki je namenjen spodbujanju pripovedovalskih kompetenc pri otrocih.

 

Podrobnosti

Datum:
18 septembra, 2023
Ura:
17:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prizorišče

Knjižnica Tolmin

Organizator

Posoški razvojni center in Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
DOSTOPNOST